Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czcionka z nowego loga Metin2

raV18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pytanie, jaka czcionka jest na tym logo metina?

m2-logo.png

Może już wiecie, bo ja nie mogę nigdzie znaleźć tej czcionki.

Pozdrawiam

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Opublikowano

/\ dokładnie.

Te logo, z tego, co wiem, jest wykonane własnoręcznie. Nigdzie takiej czcionki nie znajdziesz.

Opublikowano

masakra, może któryś grafik z MPC się pokusi o stworzenie podobnej czcionki ;)

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Opublikowano

Tworzenie czcionek to trochę grubsza sprawa i na pewno nikt Ci tego tak od reki nie zrobi.

ale ja nie mówię że mi maja zrobić taka czcionkę, tylko ogólnie na udostępnienie, chociaż za taka prace to udostępniali by tylko za pieniądze. Dlatego się tylko i wyłącznie pytam..

-  A.Einstein

Opublikowano

ale ja nie mówię że mi maja zrobić taka czcionkę, tylko ogólnie na udostępnienie, chociaż za taka prace to udostępniali by tylko za pieniądze. Dlatego się tylko i wyłącznie pytam..

Nikt by tego nie udostępnił za pieniądze, czy tez ogólnie się w to bawił, z tego względu, że jak zostało to napisane wcześniej- jest to czcionka autorska. Gdyby ktoś to zrobił idealnie, odwzorowując dane literki, można by tutaj dyskutować o naruszenie prawa autorskiego. Co najwyżej za jakiś czas, zostanie ta czcionka modyfikowana i "stworzona" jednak bez zachowania idealności. Na upublicznienie danej czcionki w oryginale można czekać kilkanaście lat.

Opublikowano

zgadzam sie Wredna z Tobą.. ok temat można uznać za wyczerpany i do zamknięcia ;)

-  A.Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...